replica watches china fake rolex replica watches uk tag replica watches rolex replica swiss replica watches
Kövessen minket Facebookon!

Hírek

Óvintézkedések fatüzelés esetén

Óvintézkedések fatüzelés esetén

Erre figyeljen, ha fával fűt!A fűtés szezon be...

2013-10-15 14:00:00

Bővebben

Kandalló komfort

Kandalló komfort

A fatüzelés előnye, hogy rendkívül nagy meleg...

2013-07-19 18:00:59

Bővebben

Szebb otthon

Akác deszka kerítésA szép kertes ház fontos k...

2013-07-19 18:00:33

Bővebben

     

Farengeteg Fatelep
Magas minőség: Farengeteg Fatelep
Minőségi faanyagot keres, és számít az ár is?


A Farengeteg Fatelep csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy magas minőségi követelményeknek megfelelő faárut kínáljon a vevők számára kedvező árakon. Akár csak 1-2 szál tetőlécet szeretne, vagy a teljes tetőfaanyagát kívánja megvásárolni, udvarias kiszolgálással segít Önnek a Farengeteg fatelep kiválasztani és kiszolgálni a faanyagokat.

Ha Ön építkezik vagy felújít, ne keresgéljen tovább: Farengeteg Fatelep a megoldás!


Nálunk minden olyan faanyagot megtalál ami az építkezéshez vagy felújításhoz szükséges egy fatelep vagy tüzép kínálatában, kiváló minőségű építő fenyő fűrészárut, gerendát, pallót, deszkát, méretpontos tetőlécet, valamint Észak-Európai Skandináv államokból és Németországi importból származó kiváló minőségű műszárított hajópadlót és lambériát.
Ha háza tetejét zsindellyel fedi, ehhez kínál a Farengeteg fatelep zsindely alá vízálló OSB lapokat is tüzép szintű kiszolgálással.


Elkészült már a háza? Akác deszka kerítését még unokái is megcsodálják!


Építse kerítését időtálló akácfából, ehhez kínálunk válogatott minőségi akác deszka kerítés faanyagokat.

Tudta? A fa elemek kerti kiegészítőként való alkalmazása barátságossá és hangulatossá varázsolja kertjét. A fatelep kínálatában az akác deszka kerítés nagy méretválasztékát megtalálhatja.

A fa ősi építőanyag, a természet közelségét nyújtja a városi ember számára is. Alakítson ki kertjében vörösfenyő teraszburkolattal kerti utakat, pihenőket, vagy akár saját kezűleg hangulatos autóbeállót is építhet, ennek elkészítéséhez a Farengeteg fatelep tüzép gyakorlati ötletekkel is segíti.

Pattogó tűz és kellemes meleg a kandallónál?


Kiváló minőségű hasított keményfa tüzifát kínálunk, próbálja ki és csatlakozzon elégedett vevőink táborához. A fatelep kínálatában hasított tüzifa, száraz tüzifa, vagy akár méteres hasított tüzifa is megtalálható. Tüzifa fűtéssel spóroljon téli fűtés költségein és rendelje meg téli tüzifa szükségletét akár egy karosszékből telefonon, e-mailben, házhoz szállítást is vállalunk kedvező árakon. Győzödjön meg személyesen is a tüzifa kiváló minőségéről, amit akár helyben meg is vásárolhat tüzifa házhoz szállítást igénybe véve, vagy a tüzifa saját járművön történő elszállításával.

Térjen be a Farengeteg Fatelepre és használja ki folyamatos akcióink adta költségmegtakarítást! Háza építésénél spóroljon a tetőfaanyag költségén, vásárolja meg faanyagát nálunk és kérje rugalmas személyre szabott tüzép szolgáltatásainkat és kedvező szállítási díjainkat.